Tarptautinė alavijų mokslo taryba: PATVIRTINTA

Sertifikatai, nurodantys aukščiausias Forever Living Products gaminių  savybes - AloeMagic.lt

Alavijas, arba Aloe Vera, vienas iš nuostabiausių gamtos kūrinių, vadinamas ,,steb9klingu augalu”. Jis naudojamas tūkstančius metų, ir apie tai yra daug dokumentinių įrodymų.

Alavijo lapo vidus (želė) susideda iš 99,5 proc. vandens ir 0,5 proc. kietųjų frakcijų. Šias kietas frakcijas sudaro daugiau kaip 200 sudedamųjų dalių. jos yra atsakingos už daugelį naudingų savybių, kurias teikia šis augalas. Tūkstančių pasaulyje gaminamų produktų sudėtyje yra alavijo. Alavijas tapo populiariausiu ingredientu.

Alavijas teisėtai naudojasi žmonių meile ir dėmesiu, nes jis tikrai veikia ir  žmonės jį naudoja žinodami, kad jie gaus norimą rezultatą. Alavijas pasižymi savybėmis, kurios patvirtintos per šimtmečius, jis veikia kaip antibakterinis, priešgrybelinis, priešvirusinis agentas. Alavijas – puikus natūralus drėkiklis, prasiskverbiantis į audinius, skatinantis naujų ląstelių augimą.

Apie alaviją parašyta daugelis mokslinių straipsnių. Atlikta platus spektras yvairių tyrimų. Visa tai yrodo, kad šiam augalui būdingos tikrai unikalios savybės.

Jei norite sužinoti daugiau apie šį augalą, apsilankykite Tarptautinės alavijų mokslo tarybos interneto svetainėje www.iasc.org

Per šimtmečius sukaupta daug žinių apie apie naudingąsias alavijo savybes. Tačiau nereikia tikėtis, kad bet koks produktas su alavijo gali būti jums naudingas. Kad produktas būtų tikrai efektyvus, jame turi būti ne mažiau 15 proc. gryno alavijo.

Svarbiausia alavijo sudedamoji dalis yra polisacharidas acemananas. Jis turi sudėtyje ne mažiau kaip 5 proc. sausos kietosios frakcijos. Mažiausiai pageidaujamos alavijo lapo dalies – aloino, kuris kaupiasi tuoj pat po lapo žieve, turi būti ne daugiau kaip 10 ppm (pro-promilių) 0,5 proc. kietosios frakcijos tirpale. Pastarasis reikalavimas taikomas geriausiems alavijų produktams. Alavijo lapai turi būti užšaldyti arba perdirbti per 4-6 valandas juos nuplovus. Kitu atveju keičiasi alavijo savybės, silpnėja jo poveikis. Apdorojimo technologija taip pat yra labai svarbi, kad nenukentėtų kietosios frakcijos.

Kaip jūs galite būti tikri, kad jūsų vartojamas alavijas auginamas geromis sąlygomis, tinkamai surenkamas ir apdorojamas? Tik pirkdami produktus, kurie pažymėti Alavijų tarptautinės mokslų tarybos (ACS) grynumo ir kokybės atitikties ženklu. ACS yra ne pelno organizacija kuri garantuoja parduodamo produkto kokybę. Matydami ACS atitikties ženklą ant pakuotės, galite būti tikri, kad įsigijote aukščiausios kokybės alavijo produktą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *